Barnesykdommer for Ipad 2

Barnesykdommer for Ipad 2

Brukere klager på trådløstilkoblingen, rare farger i kameraet og at skjermen blør.

Ipad 2 har bare vært tilgjengelig på det norske markedet siden fredag, men Apples nettbrett ble lansert i USA to uker tidligere.

Nå kommer rapportene om de første barnesykdommene - noen er mer alvorlige enn andre.

Blødende skjerm

Problemene diskuteres heftig på ulike nettsteder. En gjennomgående feil synes å være at skjermen på Ipad 2 "blør". Det vil si at bakgrunnslyset lekker inn i kantene, noe som er spesielt synlig når helt mørke bilder vises.

En feil som virker å være mer uvanlig er at trådløstilkoblingen ikke fungerer som den skal. Det som skjer er at tilkoblingen uten grunn bare slutter å fungere, og brukeren tvinges da til å koble seg opp igjen på manuelt vis.

Noen brukere rapporterer også at det bakre kameraet i noen tilfeller har en tendens til å vise veldig merkelige farger. Hvorvidt problemet er relatert til maskinvare eller programvare er ikke kjent, ifølge våre amerikanske kolleger.

Gule flekker

Noe som ikke er fullt så alvorlig er at programvaren Facetime som brukes for videosamtaler, har en tendens til å fryse bildene etter at den har blitt brukt en gang, skriver PC World USA. Løsningen skal imidlertid bare være å starte nettbrettet på nytt.

Nettstedet Digital Trends har listet opp flere andre kjente problemer fra brukere, der det også nevnes døde piksler, gule flekker på skjermen grunnet vått festelim, samt at høyttaleren låser seg i hodetelefon-modus.

Les om:

Komponenter