Batteriproblemer med nye IOS 6.1

Batteriproblemer med nye IOS 6.1

Brukere har problemer med batterilevetiden etter IOS 6.1-oppdateringen

Etter at IOS 6.1 ble sluppet 29 januar, har det blitt rapportert om ulike problemer på Apples forum. Noen av problemene ser ut til å være ekstremt dårlig batterilevetid og problemer med epost-kontoer. Det skriver Computer Sweden.

- Jeg oppdaterte min Iphone 4 fra IOS 5 til IOS 6.1, og etter oppdateringen er batteriet mitt utladet etter fire timer, selv etter full opplading. Det skriver en bruker på Apples forum.

- Med IOS 6.1 kan jeg faktisk se at batteri-måleren minsker med tre prosent hvert minutt. Det er helt sprøtt, skriver annen bruker.

Det er uklart hva som er grunnen til disse problemene, men ifølge flere blogger kan dette bety at den nye versjonen har en skadelig kode som brukes når den kommuniserer med epost-servere som bruker Microsoft Exchange.

Flere brukere har også rapportert om at problemene forsvant etter at de slettet sine e-post kontoer i IOS 6.1 og deretter opprettet de på nytt.

- Trikset med å slette epost-kontoer fungerte. Jeg hadde kontoer som bruker Icloud og Exchange. Jeg slettet disse og startet telefonen på nytt, før jeg deretter la til kontoene på nytt, og nå fungerer det, skriver en bruker på Apples supportforum.

Andre brukere rapporterer om at en tilbakestilling av Iphone til IOS 6.1 løste problemet med batterilevetiden.

Den britiske mobiloperatøren Vodaophone oppfordrer sine kunder med Iphone 4S til å vente med å oppgradere til IOS 6.1 til Apple har sluppet en ny versjon. Ifølge Vodaphone har IOS 6.1 problemer med selskapets 3G-nettverk for noen kunder.