Bedre Aerosnap med Aquasnap

Bedre Aerosnap med Aquasnap

Gratisprogrammet som gjør Windows-funksjonen enda bedre.

Aerosnap er en Windows 7-funksjon som lar deg endre størrelse og «klistre» programvinduer raskt til bestemte deler av skrivebordet. Verktøyet er nyttig hvis man sitter for eksempel på en stor skjerm og skal sammenlikne innholdet av to dokumenter side om side.

Funksjonen har imidlertid visse begrensninger. En av dem er mangel på en mer tilpasset/finere inndeling av de ulike Aerosnap-sonene. Med Aquasnap kan man gjøre dette og mye mer. En finere inndeling er spesielt nyttig hvis man sitter på en skjerm med svært høy oppløsning. Da kan man nemlig øke antall vinduer som skal plasseres side om side fra to til for eksempel fire.

Ikke for flerskjerm

Det er ikke bare Aerosnap-funksjonen som dette verktøyet lar deg tilpasse. Etter hvert har støtte for en annen Aero-funksjon blitt introdusert: Aeroshake. Ved hjelp av Aquasnap er det mulig å finjustere standardinnstillingene til Aquashake slik at man ikke bare minimerer andre programvinduer, men gjør andre programvinduer i bakgrunnen transparent.

Det eneste vi har å utsette på Aquasnap er at programmet ikke fungerer hvis man har en flerskjermsløsning eller bruker flere virtuelle skrivebord. Anbefales, spesielt for Windows XP- og Vista-brukere som ikke en gang har tilgang til Aerosnap.

Nurgo Software Aquasnap
Pris: Gratis
Internett: nurgo-software.com