Billig-pc-mann blir turistsjef

Billig-pc-mann blir turistsjef

Omstridt Medison-sjef har nå søkt jobb som turistsjef i sitt hjemfylke.

Det har stormet rundt Valdi Ivancic de siste ukene. Helt siden hans svenske selskap Medison slapp nyheten at de planlegger produksjon av en bærbar pc for 150 dollar, altså godt under en tusenlapp, har kameraene satt fokus på den fargerike Ivancic.

Først ble Medison-sjefen beskyldt for bløff fra mange hold. Rett etter det uttalte han seg om at han kan tenke seg å bli statsminister i Sverige, noe som heller ikke fikk journalistene til å skrive mindre om han.

LES OGSÅ: Medison-sjef avslørt for løgn

Ivancic har brukt masse energi på å tilbakevise alle rykter om at Medisons 900-kroners-pc bare er et publisitetsstunt. På pressekonferanser har han vist frem pc-en, uten å overbevise svenske it-journalister at det virkelig vil bli produsert for den lave prisen.

Hva Ivancic har tenkt på nå er det ingen som vet, men ifølge den svenske lokalavisa Blekinge Läns Tidning har han nå søkt jobb som turistsjef i Region Bleckinge i Karlskrona. Ivancic har en fortid som lokalpolitiker fra området, men har for øvrig også bodd lengre tid i Brasil.

Medison har sluttet å svare på henvendelser fra pressen, og IDG Sverige har ikke nådd frem til Ivancic for ytterligere svar, og hva hans søknad betyr for en eventuell fortsettelse av pc-prosjektet.

LES OGSÅ: En bærbar for 896 kroner

Komponenter