Billigere SLI-hovedkort fra Nvidia

Billigere SLI-hovedkort fra Nvidia

Nvidia lanserer en billigere versjon av sitt Nforce 680i-brikkesett.

Det nye brikkesettet kommer som et billigere alternativ til Nforce 680i SLI, og vil komme på hovedkort som skal koste under 200 dollar.

LES OGSÅ: Hovedkort for Skype

Hovedkort basert på det nye brikkesettet, Nforce 680i LT SLI, vil støtte to grafikkort i SLI-oppsett, og beholder en del av de avanserte funksjonene fra storebror. De LT-baserte hovedkortene er utstyrt med en 1333 MHz front-side-bus, og er beregnet for bruk sammen med Intel Core 2 Duo og Quad Core-prosessorer.

Nvidia hevder at det nye brikkesettet gir de beste mulighetene for overklokking av både minne og prosessor i sin prisklasse.

Mens storebror 680i SLI er utstyrt med hele tre PCI-e-spor, for å åpne for bruk med mulige fremtidige SLI-løsninger med tre kort, må LT-kortene nøye seg med to x16 PCI-e-spor.

Nvidia har utviklet nye hovedkort med Nforce 680i LT SLI i samarbeid med EVGA og XFX. Disse kortene skal allerede være på vei til butikkhyllene, og vil koste rundt 200 dollar i USA. Det vil nok heller ikke ta lang tid før andre produsenter kommer med hovedkort basert på det nye brikkesettet.

LES OGSÅ: Hovedkort for HD-film

Les om: