Billigutgave av Galaxy Tab

Billigutgave av Galaxy Tab

En lekket annonse fra elektronikkjeden Best Buy i USA avslører billigutgave av Samsung Galaxy Tab uten 3G.

Samsungs etterlengtede Android-nettbrett Galaxy Tab er endelig på vei ut i butikkhyllene, men har allerede fått masse kritikk for den stive prisen, som i Norge ligger på sirka 6 500 kroner uten abonnement.

LES OGSÅ:

HP Slate 500 sluppet

Det er mange penger, særlig hvis du allerede har en velfungerende smarttelefon med tilhørende dataabonnement.

Det ser heldigvis ut til at Samsung er på vei med en versjon av Galaxy Tab uten innebygget 3G. I en lekket annonse fra den amerikanske elektronikkjeden Best Buy avsløres en billigutgave av Galaxy Tab kun utstyrt med Wi-Fi, til en angivelig pris på 500 dollar.

Spar nesten tre lapper

500 dollar er cirka 3000 norske kroner, og når vi legger til norsk moms ender vi på rundt 3750 kroner. Prisen på 3G-utgaven av Galaxy Tab er rett rundt 6 500 kroner her til lands.

LES OGSÅ:

7- og 10-tommers tavle-pc

Nyere Android-mobiler har funksjonalitet som gjør det mulig å dele 3G-forbindelsen med andre enheter via Wi-Fi. På den måten vil det være enkelt å få Galaxy Tab på nettet, selv om det ikke skulle være noen trådløssone i nærheten.

Lanseringsdato ukjent

Samsung Galaxy Tab har en 7-tommers berøringsskjerm med oppløsning på 1024 x 600 piksler. Den er utstyrt med 1 gigahertz prosessor, og kjører Android versjon 2.2. Maskinen veier 380 gram og kommer med enten 16 eller 32 gigabyte lagringsplass, som kan utvides ytterligere via microSD-kort.

LES OGSÅ:

Unngå å bli hacket over trådløsnett

Det er ennå uvisst om Wi-Fi-versjonen av Galaxy Tab lanseres i USA og Europa samtidig, eller om amerikanerne får ha den for seg selv en stund først.

Artikkelen er oversatt fra en original artikkel skrevet av Jeppe Christensen hos PC World Danmark.

Les om: