Blir iPhone 6 rund i kantene?

Blir iPhone 6 rund i kantene?

Rykte: Utstikkende kamera, slank og med myke buer.

iPhone 6 kommer.

Men når det skal skje vet ingen, heller ikke hvordan den ser ut.

Eller kanskje gjør vi det likevel? Spionbilder fra Kina i salig blanding med spekulasjoner og innside-informasjon har gitt oss denne mockup-visualiseringen.

Det er franske nowhereelse.fr som har gitt en artist oppdraget med å lage et kompositt-bilde av den nye telefonen. Kildene er blant annet bilder lekket på kinesiske weibo , som peker på et kamera som stikker litt ut av telefon-huset, samt et mye slankere utseende med avrundete kanter.

I tillegg ryktes det om to nye modeller, der den ene får en 4,7 tommers skjerm, og den andre en 5,5 tommers skjerm (målt diagonalt). Det betyr med andre ord en større skjerm - og kan også være forklaringen på at Apple klarer å lage telefonen tynnere uten at dette går på bekostning av batteri-levetid.

iPhone 5 er jo ganske så slank fra før, så om versjon 6 blir enda slankere, er det ganske imponerende. Spesielt dersom batteri-levetiden forblir den samme (eller aller helst blir lengre).

Spørsmålet er når Apple vil velge å avduke avløseren for dagens modell - blir det under WWDC-utviklerkonferansen i juni, eller først i et spesial-event i september? Eller tør vi håpe på at det skjer allerede nå til våren - sammen med en ny iPad?

Den som lever får se...

Les om:

Komponenter