Bloomberg med live-tv på iPad

Bloomberg med live-tv på iPad

Gratis nyhetssendinger 24 timer i døgnet.

Finansdata-imperiet Bloomberg inntar iPad.

Magasin, TV, radio og andre apps for iOS fra Bloombergs nyhetsavdeling.

De fleste i finansnæringen har et forhold til Bloomberg, enten via Bloombergs børsterminaler eller deres nyhetsplattformer - TV, radio og magasinet Bloomberg Businessweek.

Bloomberg (grunnlagt av New York-ordfører Michael Bloomberg) har flere apper for iOS - dette inkluderer en ypperlig iPad-versjon av Bloomberg Businessweek (der seneste nummer er om Steve Jobs, forøvrig) og nå altså også en iPad-app for live TV-sendinger.

Vi kan sakte men sikkert se at mediene inntar Apples plattformer, og da både gjennom iOS-apper samt via kanaler i Apple TV. For eksempel sender Wall Street Journal nå gratis TV-signaler over Apple TV i USA.

Bloombergs app for iPad sender live-strømmen av TV-kanalens nyhetssendinger - gratis hvor enn du er i verden, 24 timer i døgnet.

Appen tilfører også en del merverdi i form av finansdata og bakgrunnsmateriale fra nettsidene. Alle videoer kan spilles av trådløst via AirPlay til en Apple TV-boks tilkoblet en TV-skjerm.

I tillegg til live-sendingene finnes det også en on-demand-avdeling der innhold fra arkivet kan kalles opp.

Dette gjelder til eksempel programmer med den legendariske intervjueren Charlie Rose med sitt runde bord. Forrige gjest hos Rose var Aspen Institute-direktør Walter Isaacson, som er aktuell med den offisielle biografien om Steve Jobs.

Du kan laste ned Bloomberg TV+ for iPad gratis fra iTunes App Store her .

Bloomberg Businessweek+ for iPad kan lastes ned gratis fra iTunes App Store her . Aktuelle utgaver av Businesweek kan kjøpes som in app-kjøp rimeligere enn i bladkiosken.

Se en video-anmeldelse av Bloomberg Businessweek+ for iPad nedenfor.

Les om:

Komponenter