Boot Camp forbedres i Snow Leopard

Boot Camp forbedres i Snow Leopard

I neste versjon av Mac OS X blir det mulig å lese filer fra Mac-formaterte harddisker når du kjører Windows.

Boot Camp er Apples verktøy for å installere Windows på Intel-baserte Mac-er. I den nåværende versjonen av Mac OS X er det ikke mulig å lese filer fra Mac-formaterte harddisker når du kjører Windows. Dette blir det imidlertid snart slutt på, skal vi tro de siste ryktene.

MacRumors rapporterer at Boot Camp i Snow Leopard vil inneholde Windows HFS+-drivere , som vil gjøre det mulig for Windows å kunne lese Mac-harddiskpartisjoner formatert i HFS+.

Hvorvidt driverne bare gir lesemuligheter, eller om det også blir mulig å lagre filer til de Mac-formaterte harddiskene vites ikke, skriver Macworld.se. Det kan imidlertid tenkes at at Apple bare kommer til å gi lesetilgang, som en sikkerhetsbeskyttelse. Dette for at Windows-baserte virus ikke kan gjøre skade på Mac-en.

Det å få hentet data fra Mac-partisjoner når man jobber med Windows under Boot Camp er en etterlengtet funksjon for Boot Camp-brukere. Den eneste måten du kan få til dette i dag er ved å installere programmer som som MacDrive i Windows.

Les om:

Komponenter