Broken Sword til iPhone

Broken Sword til iPhone

Episk spill oversatt til iPhone og iPod touch.

Spillklassikeren Broken Sword: Shadow of the Templars er nå oversatt til iPhone og iPod touch i en utgave sertifisert av regissøren. Timesvis med spill-underholdning venter.

Broken Sword: Shadow of the Templars - Director's Cut (heretter kalt BS:STDC) er fremdeles et imponerende spill. Siden det først ble introdusert i 1996 har det kommet fire spill i det som nå har blitt en serie.

Til å begynne med var det tegnefilm-liknende grafiske eventyr med pek-og-klikk-styring, mens tredje inkarnasjon av spillet var i 3D. Det er snakk om å lage en spillefilm basert på førsteutgaven.

Klassiker

Men nok sagt om forhistorien. Det som opprinnelig var et PC-spill, og faktisk også fantes for Mac, har blitt oversatt til en rekke spillplatformer. Og nå altså også for iPhone og iPod touch. Imponerende grafikk er en viktig komponent i spillet, og spillet har sekvenser med animasjoner utført av den kjente tegneserie-artisten Dave Gibbons.

Spillet i den versjonen det nå foreligger for iPhone er fremdeles pek-og-klikk. Og historien, som utspiller seg i Paris, har en umiskjennelig følelse av Da Vinci-koden. Du vet, tempelriddere og slikt. Med en dose Tintin.

Pent

Grafikken er nydelig, og fungerer fint på iPhone-skjermen. Fungerer fint for både nye og gamle gamere - også for dem som vil gjenoppleve den originale spillgleden. Anbefales.

BS:STDC er utviklet av spillselskapet Revolution, som nylig også portet spillet Beneath A Steel Sky til iPhone.

BS:STDC koster 29 kroner fra iTunes AppStore her. Systemkrav: iPhone eller iPod touch med iPhone OS 3.0 eller senere. Nedlastingen er på over 350 megabyte.

Trailer under. Se traileren i full 1080 HD på YouTube ved å dobbeltklikke videoen.

Les om:

Komponenter