Bruk din egen håndskrift i e-post og på Facebook

Bruk din egen håndskrift i e-post og på Facebook

Lag dine egne skrifttyper og gjør din kommunikasjon mer personlig.

Nettapplikasjonen Font Creator lar brukere skrive e-post og publisere nettsider med sin egen håndskrift, skriver PC Worlds nyhetstjeneste.

LES OGSÅ:

La Google spionere for deg

Personlige meldinger

Font Creator er utviklet av Fontself, og er gratis å bruke. Du printer ut en alfabet-mal fra nettsiden, skriver dine egne bokstaver og skanner dem inn i Font Creator.

Dermed kan du bruke skrifttyper i din egen håndskrift i e-post, på bloggen eller nettsiden din. Font Creator støttes også av Facebook og MySpace, slik at du kan bruke personlig skrift i meldinger på dine sosiale nettverk.

- Fram til nå har brukernes mulighet til å personliggjøre sine beskjeder på nettet vært begrenset til et utvalg av forhåndsbestemte skrifttyper og smiley-ikoner, sier Fontselfs direktør og grunnlegger Franz Hoffman.

- Font Creator gjør at folk kan være like visuelt kreative og uttrykksfulle som de er på alle andre områder i livet, sier Hoffman.

LES OGSÅ:

Prioriterer viktig e-post

Sjekk ut Font Creator og finn ut hvordan du kommer i gang på Fontselfs nettside. Du kan se en demonstrasjonsvideo av tjenesten her: