Bruk prissøk fra Kelkoo når du er på handletur

Bruk prissøk fra Kelkoo når du er på handletur

TIPS: Bruk mobilen til å finne billigste pris når du er på shopping.

Mange prisbevisste netthandlere har gjort det til en vane å sjekke prisen på Kelkoo før man handler på nett. Det er imidlertid vært å gjøre det til en vane å stikke innom Kelkoo også når du er ute på handletur. Det kan spare deg for store summer.

Kelkoo har en mobilutgave ute i betaversjon. Betautgaven er imidlertid fortsatt ganske mangelfull. Det finnes ingen kategoriliste på startsiden, så du må nøye deg med å gjøre et søk. Da vi skrev "minnekort" fikk vi opp tre treff, hvor ingen av dem var minnekort. Men da fikk vi også en link til en kategoriliste. Og der finnes det en kategori som heter nettopp minnekort, og som inneholdt 1710 tilbud.

Navigering blant tilbudene er det ikke lagt opp for, og du får heller ikke sortert dem, så forbedringspotensialet er enormt.

Litt enklere er det når du ikke er på jakt etter et minnekort, men et konkret produktnavn. Et søk på Nintendo Wii returnerte for eksempel 28 tilbud fra 13 butikker.

Dersom du har en smarttelefon og ikke betaler i dyre dommer for datanedlasting kan det imidlertid være vel verdt å heller bruke fullversjonen. På vår iPhone fungerer fullversjonen helt fint. Et lite Kelkoo-søk før du kjøper de dyre varene kan dermed både fjerne usikkerheten om du har gjort et godt kjøp, eller gi deg som er glad i å prute noen nye, gode argumenter.

Les om: