Bygg Lego med iPhone

Bygg Lego med iPhone

Interaktivt spill blander app og byggeklosser.

Legos Life of George blander brikker og utvidet virkelighet.

De danske, fargerike byggeklossene har lenge vært klassikere i barnerom over hele verden. Lego prøver å henge med i tiden, og er nå ute med en app som lover samspill mellom databrikke og byggebrikke.

Life of George er et Lego-spill med 12 forskjellige brett som kombinerer figursjablonger som serveres i en (gratis) app og konkurranseinstinktet.

Slik funker det

Målet er å bygge figurene på kortest mulig tid. Appen tar tiden for deg, og når du har bygget ferdig figuren plasseres den på en spesiell matte og fotograferes med en iPhone. Appen benytter seg av bildegjenkjenningsteknologi for å verifisere at figuren er korrekt - og fordeler så poeng.

Du kan spille alene mot klokken, eller også mot en venn. Hvert av de tolv brettene inneholder 10 ulike figurer som må kompletteres. Og i tillegg de de forhåndsdefinerte figurene som medfølger så kan du lage egne motiver også.

Lego Life of George er tilgjengelig fra 1. oktober for rundt 300 kroner for settet fra Lego her - appen kan lastes ned gratis fra iTunes App Store her.

I Am George er selvfølgelig på Facebook her. Du kan se en promovideo nedenfor. Via Lego.