Clumsy Ninja endelig i App Store

Clumsy Ninja endelig i App Store

Apple benytter anledningen til å lansere video-trailere i iTunes.

Gjør deg klar for årets mest sjarmerende iOS-spill om den klønete ninjaen.

Dersom noen husker tilbake til iPhone 5-lanseringen for vel et år siden, ble vi demonstrert et innovativt spill-konsept.

Clumsy Ninja lar deg kontrollere en vordende liten ninja som må trenes opp fra bunnen av, og spillet har en interessant interaksjon med rollefiguren og dens anatomi. For eksempel kan du kile figuren, gi den high five og annet mens du lærer den opp i kampsportens hemmeligheter.

Dette er et spill med mye humor og sjarm, og du blir kjent med figuren din på et helt spesielt vis. På et vis er den litt som en liten Tamagotchi, eller en virtuell venn. Spillet egner seg godt for yngre spillere, og det har en flott grafikk på kjøpet.

Apple benytter samtidig anledningen til å lansere video-trailere som en del av markedsføringsmateriellet på iTunes. På denne måten håper man at utviklere i større grad kan skille seg ut med interaktivt og fresht materiale når nye produkter kommer til.

Det er ellers Apple som styrer hvordan butikken ser ut, så de har nok et ord med på laget. Klikk her for å åpne iTunes med video-trailer.

Du finner Clumsy Ninja for iOS gratis i iTunes AppStore her . Krever iOS 5 eller senere, men er ellers en universell app som virker for både iPhone, iPod Touch og iPad. Men vær obs, foreldre - det er in app-kjøpsmuligheter.

Sjekk ut en gameplay-video nedenfor.

Les om:

Komponenter