I dag kommer iPad

I dag kommer iPad

Apple bekrefter overfor Macworld.no at iPad kommer i salg i Norge fra tirsdag 30. november.

Det er mange som har ventet på den offisielle lanseringen av iPad i Norge.

Det sies at så mange som 50 000 nordmenn allerede har skaffet seg Apples tavle-pc, men det ser ikke ut til å ha lagt en demper på spenningen rundt når den kommer.

Særlig den siste måneden har det har gått veldig mange rykter om når norgeslanseringen skal finne sted, og slutten av november har lenge vært det heteste tipset.

Mandag formiddag bekreftet Petter Arnstedt, pr-sjef for Apple Norden, overfor Macworld.no at iPad kommer i salg i Norge fra og med i morgen, 30. november.

Med eller uten 3g

iPad kommer hovedsaklig i to ulike modeller, med eller uten mulighet 3G-oppkobling. Disse kan igjen kjøpes med enten 16, 32 eller 64 gigabyte lagringsplass. Apples norske iPad-priser er foreløpig ikke kjent.

For de med 3G-iPad kommer dataabonnement for surfing i tillegg. Blant teleoperatørene som tilbyr egne iPad-abonnement er Telenor og Netcom. Telenors priser kan du lese mer om her. NetComs priser kan du lese mer om her.

Som leser av Macworld.no har du kanskje fått med deg hva iPad er, men lurer du på noe angående tavle-pc-en kan du lese våre første tester av produktet ved å følge linkene nedenfor.

TEST:

iPad - Innertier fra Apple

TEST:
Er iPad 3G verdt kostnadene?

Les om: