Dell-avtale med Østfold-skoler

Dell-avtale med Østfold-skoler

Leverer 4400 pc-er med support og forsikring for 20 millioner kroner.

Dell skal levere 4400 nye pc-er til skoler i Østfold fylkeskommune. Dette er en videreføring av avtalen Dell signerte med fylkeskommunen i 2008, og omfatter også supporttjenester og en ny forsikringsordning.

Avtalen er verdt 20 millioner over ett år, med mulighet for ett års forlengelse.

Smb-maskiner

I år får elevene Dell Vostro 3300-maskiner, en 13-tommers bærbar modell som i utgangspunktet er designet for små og mellomstore bedrifter. I forlengelsen av avtalen har Østfold fylkeskommune også valgt Dells ProSupport, som betyr at elevene får rask støtte hvis de får problemer. En tabbeforsikring sikrer også maskinene mot hendelige uhell.

- Avtalen med Østfold fylkeskommune stadfester vår posisjon som en ledende leverandør til offentlig sektor generelt og undervisningsinstitusjoner spesielt, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Dell Norge.

God support

Ved skolestart får alle våre elever utdelt sitt personlige brukernavn- og passord, skolekort og informasjonshefte om den digitale skolehverdagen. Elever som får låne pc-er signerer en utlånskontrakt, og kan bruke maskinen trådløst både på skolen og hjemme.

- Vi er svært fornøyd med leveransene fra Dell de siste to årene, og spesielt erfaringene med selskapets support-tjenester har vært gode, sier Hjelseng.

Komponenter