Dell-servere gjør det bra i Norge

Dell-servere gjør det bra i Norge

Dell er den serverprodusenten som gjør det best på verdensbasis. Dell er også nest størst på servere i Norge.

Ifølge nye tall fra IDC er Dell den nest største serverprodusenten i Norge, med en markedsandel på 26,7 prosent i tredje kvartal i år.

Sammenligner vi den prosenten med samme kvartal i fjor (19,7 prosent), er det tydelig at Dell har hatt et markant økning.

- I 2012 har vi hatt en fantastisk vekst innenfor salget av x86-servere. Det er mange grunner til dette, men vi kan trekke frem vår stadig økende fokus på løsninger som bringer verdi for våre kunder og at vi lanserte vår 12. generasjon PowerEdge-servere i våres. 12G-serverne har blitt svært godt mottatt, sier adm. direktør Michael Jacobs i Dell Norge, i en pressemelding.

It-bransjen kåret tidligere i år, Dell til Årets serverprodusent.

- Veksten i 2012 viser at Dell er godt posisjonert, og at vi har en klar strategi for vekst, selv etter en periode der økonomien har vært usikker, spesielt utenfor Norges grenser. Det siste året har vi signert avtaler med en rekke kunder, fra offentlig virksomhet som Bergen kommune og innen sykehussektoren til kreative løsninger som den vi leverte til EMGS tidligere i år og serverparkene til hostingselskaper som Telecomputing, EVRY og Basefarm. Vi gleder oss til å fortsette å utvikle oss sammen med kundene våre, avslutter Jacobs.

Les om:

Komponenter