Dette kan vi forvente fra Apple

Dette kan vi forvente fra Apple

Den 16. oktober er Apple igjen klare med nye produkter.

Lanseringsinvitasjonen forestiller et utsnitt av en Apple-logo og under logoen står det «It`s been way too long» - eller på norsk «Det har gått alt for lang tid».

Paradoksalt nok er det nettopp ikke veldig lenge siden Apple sist inviterte verdenspressen til en produktlansering. Det er kun en knapp måned siden Apple presenterte de to nye Iphone-telefonene, og den kommende Apple Watch.

Ifølge avisen Re/Code vil Apple denne gangen presentere en ny Ipad Air og en ny Imac med retina-skjerm. Re/Code spekulerer også i om Apple vil presentere den endelige utgaven av det nye Mac-styresystemet OS X Yosemite.

Ipad Air blir tynnere

Den neste generasjon av Ipad Air som Apple ventes å presentere, vil muligens bli en anelse tynnere enn den eksisterende Ipad Air, og den vil trolig også bli utstyrt med Apples fingeravtrykks-skanner, Touch ID, skriver Computerworld.dk

Ifølge Apple-siden 9to5Mac har en vietnamesisk blog ved navn Tinhte.vn fått fingrene i det som skal være en prototype på den nye Ipad Air. Prototypen er 0,5 mm tynnere enn den nåværende Ipad Air, noe som gjør den omtrent like tynn som Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Presentasjonen vil bli avholdt i Apples hovedkvarter i Cupertino, dette kan antyde at det vil være en relativt avdempet presentasjon. Noe som ikke kan sies om presentasjonen av de nye Iphone-telefonene og Apple Watch, som ble avsluttet med en U2-konsert.

Les om:

Komponenter