Er dette nye iPhone?

Er dette nye iPhone?

Ryktene svirrer rundt billig-iPhone i sommer.

Skulle du ønske iPhone var rimeligere?

Kanskje dine bønner er hørt!

På tross av sin enorme popularitet er en iPhone en kostbar affære. Den rimeligste måten å skaffe seg en på, er å kjøpe direkte fra Apple og ta det hele som en forhåndsinvestering.

Men det krever at du er villig til å bla opp over 5000 kroner for nyeste iPhone 5-modell, eller i underkant av 3000 kroner for en iPhone 4.

Det mange lander på er å ta disse kostnadene over tid ved å inngå abonnement med binding til en mobiloperatør, og sluttsummen blir da som oftest høyere (selv om du ikke tar i betraktning inkludert ringetid). USA, et av de store markedene for Apple, følger denne subsidie-modellen.

Så hva kan Apple gjøre for å øke sin markedsandel? Selge flere telefoner, rimeligvis - og kanskje til og med rimeligere. Ryktene vil ha det til at når Apple lanserer en oppdatering av iPhone 5 til sommeren (de fleste antar at denne modellen vil bli kalt iPhone 5S), vil de samtidig introdusere en rimeligere modell som også appellerer til dem med strammere budsjett.

Som for eksempel unge mennesker. Og kanskje designet skal gjenspeile dette? Noen har ihvertfall spekulert i nettopp dette, og basert på rykter laget en illustrasjon som viser en iPhone-modell som tar hint fra Apples gamle iMac-schlager.

Disse iMac-ene, som ble lansert i 1998 og ble den første store salgs-suksessen for Apple etter Steve Jobs' tilbakekomst til Apple i 1996, ble i sin tid designet av Jonathan Ive i gjennomskinnelig, frostet plast i flere farger. Og det skal sies: Det frister med et mer fargerikt iPhone-alternativ!

Mange grunner til å se frem til sommeren, med andre ord - hvor det forhåpentligvis også vil bli lansert versjon 7 av iPhone-operativsystemet iOS med et komplett bearbeidet utseende (også dette ledet av Apple-sjefsdesigner Ive). Vi gleder oss!

Via myvouchercodes

Les om: