Dette sliter iPad 2 med

Dette sliter iPad 2 med

Barnesykdommer av både liten og stor alvorlighetsgrad.

Nå som iPad 2 har vært ute på markedet i noen uker, begynner rapportene å komme om de første barnesykdommene - noen er mer alvorlige enn andre.

Lyslekkasje

Problemene diskuteres rundt omkring på ulike nettsteder. En gjennomgående feil synes å være at skjermen på iPad 2 "blør". Det vil si at bakgrunnslyset lekker inn i kantene, noe som er spesielt synlig når helt mørke bilder vises.

En feil som virker å være mer uvanlig er at trådløstilkoblingen ikke fungerer som den skal. Det som skjer er at tilkoblingen uten grunn bare slutter å fungere, og brukeren tvinges da til å koble seg opp igjen på manuelt vis.

LES OGSÅ:

Så mye kjappere er iPad 2

Kamerafeil

Noe som ikke er fullt så alvorlig er at programvaren FaceTime, som brukes for videosamtaler, har en tendens til å fryse bildene etter at den har blitt brukt en gang, skriver PC World USA. Løsningen skal imidlertid bare være å starte nettbrettet på nytt.

Noen brukere rapporterer også at det bakre kameraet i noen tilfeller har en tendens til å vise veldig merkelige farger. Hvorvidt problemet er relatert til maskinvare eller programvare er ikke kjent, ifølge våre amerikanske kolleger.

Nettstedet Digital Trends har listet opp flere andre kjente problemer fra brukere, der det også nevnes døde piklser, gule flekker på skjermen grunnet vått festelim, samt at høyttaleren låser seg i hodetelefon-modus.

Har du opplevd noe merkelig med din iPad 2? Fortell oss om problemene og hva du eventuelt har gjort for å fikse dem!

Les om:

Komponenter