Digg.com med iPhone-app

Digg.com med iPhone-app

Kongen av sosiale nyheter er ute med app for iPhone.

Nettstedet som definerer sosiale, brukergenererte nyheter er ute med en egen applikasjon for iPhone. Si hei til Digg for iPhone. Endelig, vil mange si.

Sosiale nyheter

Mange av leserne er sikkert kjent med nettstedet digg.com . Digg er stedet der brukerne kan digge nyhetsstoff, og dermed selv bestemme hvilke saker som flyter til overflaten og kommer til forsiden. Finner du en sak du liker, gir du den en tommel opp - eller en tommel ned, hvis du synes den er helt uinteressant.

LES OGSÅ:

19-åring lanserer Norgesavisa

Digg har blitt et stort fenomen, med millioner av unike brukere daglig. Mange bloggere bidrar, og det gjør også innholdsleverandører som aviser og nyhetsstasjoner. Mange av dem lar deg digge en sak rett fra sine egne sider.

Andre igjen vil sikkert kjenne til digg via den notoriske podcasten diggnation - forbildet til for eksempel norske Sofaprat.

Digg for iPhone

Men nok om det - hva er så Digg for iPhone? Programmet, som er gratis, lar deg bla i alle toppsaker i alle de forskjellige kategoriene fra de siste 24 timene i et format som er tilrettelagt for iPhone-skjermen. Har du en digg-konto, kan du legge inn denne, og du kan promotere saker.

LES OGSÅ:

Innovativt med Gule Sider på iPhone

Digg-sakene kan sorteres etter relevanse, antall treff eller kronologisk. Og de sakene du vil spare til senere, kan du legge i en egen mappe.

Du kan lese originalsiden som en digg-sak er lenket til rett i programmet, eller du kan lese alle kommentarene som dine med-diggere har etterlatt seg. Og du kan selvfølgelig stemme frem kommentarene også.

Bare digg

En søkefunksjone er også implementert, noe som er nyttig da det er mange, mange saker som ligger ute til enhver tid. Finner du en sak du liker, kan du dele den med dine venner enten via epost, Twitter eller Facebook.

Du kan laste ned Digg for iPhone gratis her. Kompatibelt med iPhone og iPod Touch. Krever iPhone OS v3.1 eller senere.

Les om:

Komponenter