Digital babymonitor med app

Digital babymonitor med app

Følg med på gullet via iPhone.

Belkin utvider WeMo-serien.

Nyeste skudd på stammen er en digital babymonitor.

En av de store fordelene med Apples univers for iPhone, iPod og iPad, er de mange appene som finnes der ute med et enormt spekter.

Dette, kombinert med muligheten for å knytte seg opp mot eksterne enheter over wlan, Bluetooth eller andre kanaler, gjør at du via en mobil iOS-enhet kan kontrollere dine omgivelser. Som for eksempel å la din iPhone snakke med en digital babymonitor.

Alle kjenner til hvor dårlig lyd det er i ordinære babymonitorer, og også hvor lett det er å komme inn på andres frekvenser. Dette skal være historie i Belkins nye digitale monitor WeMo Baby. Og siden den styres fra en iPhone, slipper du å dra rundt på enda en dings.

WeMo Baby inngår i firmaets WeMo-serie med produkter for styring av apparater i hjemmet. Tidligere har vi sett løsninger for fjernstyring av stikkontakter.

WeMo Baby kobles til et lokalt trådløst nettverk, og snakker med din iPhone via en gratis app. Monitoren kan også styres over 3G-nett.

Appen er oversiktlig og grafisk forbilledlig - og selve monitoren er faktisk ganske fin den også. Passer fint inn i Apples snøhvit-estetikk.

Har du mer avanserte behov, kan du utvide funksjonaliteten ved å oppgradere til en betalingsapp der du kan bli varslet med meldinger ved barneskrik, se en historikk samt få analysert barnets søvnmønster.

WeMo Baby kommer snarlig for salg i USA for 90 dollar - drøye fem hundre kroner. Om den kommer for salg i Norge er for øyeblikket usikkert.

Du kan lese mer om WeMo Baby her .