Dine egne Google-kart på iPhone

Dine egne Google-kart på iPhone

TIPS: Lite program lar deg bruke dine egendefinerte Google-kart også på iPhone.

My Maps for iPhone gjør det lett å få dine redigerte Google-kart frem på iPhone-en.

Et av Googles mer vellykkede beta-prosjekter er kart-tjenesten Google Maps. Ikke minst fordi du kan lage dine egne kart, med egne interessepunkter og reiseruter. Perfekt ferie-planlegging.

Test:

Endelig bil-gps på iPhone

Så etter å ha planlagt lenge og vel på Mac-en tenker du kanskje at Googles kart-applikasjon for iPhone - Kart - vil vise deg dine egne kart på mobilen? Å neida. Hadde du hatt en Android-telefon, hadde saken vært annerledes, men iPhone-brukere er ikke tilgodesett av Google her.

GMM

Heldigvis har noen andre sett seg lei på dette. Det finnes noen nettsider som kan formatere dine Google Maps for iPhone på sparket. Men den aller beste løsningen finnes i form av et lite program kalt My Maps.

Egendefinerte Google My Maps kan bringes opp på skjermen i sin vante kontekst, fiks ferdig med POI - Point of Interest - og HTML-beskrivelse. Egne reiseruter er også med. I tillegg er det en del verktøy for redigering og navigering rett fra telefonen. En god investering som trygt anbefales.

Du kan lese mer om My Maps her . Programmet er nå ute i versjon 2.2.

MyMaps for iPhone kan kjøpes i iTunes AppStore for 11 kroner her . Kompatibel med iPhone eller iPod Touch med iPhone OS v3.1.2 eller senere.

Les om: