Dock for det meste

Dock for det meste

Altec Lansing IM600 er en nyttig og allsidig liten sak med god lyd til en hyggelig pris.

I Australia har kollegene i PC World funnet den mest allsidige dockingløsningen for mp3-spillere. Felles for alle dock-ene er at de tar de aller fleste Apple Ipod-modellene - og selvfølgelig – at de har imponert testpanelet både tidligere og i denne testen.

Altec Lansing IM600 er en nyttig liten sak med god lyd til en hyggelig pris, og ble utropt til mest allsidig. Den har oppladbar batteripakke med opp til syv timer spilletid slik at du kan ta den med ut på tur. Teleskopantennen gir flott mottak og lyd på radioen.

Lyden blir overraskende bra til å være så kompakt. Lyden produseres av to 2-tommers elementer, og testpanelet er spesielt glad i diskanten som er utrolig god til den prisen. Designet er ganske pent, og i blank svart lakk. De gir et pluss for at alarmfunksjonen til Ipod kan spilles gjennom høyttalerne.

Altec får kritikk for ikke å levere noe veske for en slik portabel løsning, eller en kabel til linjeinngangen. Heldigvis er lyden bra, for det er ingen justeringsmuligheter ut over volum. Fjernkontrollen som følger med krever bestemt håndtering, og forhåndsprogrammering av favorittradiostasjoner må gjøres i fjernkontrollen. Altec har laget en egen lagringsplass for denne i enheten når kontrollen ikke er i bruk.

Les hele testen her.

Les om: