Docking i stua

Docking i stua

Philips DC910 tar seg desidert best ut i stua av alle dockingstasjonene på markedet i dag.

I Australia har PC World testet tilbehør til mp3-spillerne fra Apple. De hadde en klar vinner av docking-stasjoner som skal kunne vises fram i stua og levere god lyd.

Den beste designen fant PC World i Phillips DC910. Dette er en svært slank enhet som både kan stå i en bordholder og henges på veggen. Designet er i blank svart og sølv, og spilleren framstår som "svevende" foran det halvmeter brede høyttalersettet, som ifølge testerne er spesielt effektfullt om man har en Apple Ipod Touch. Men også andre enheter har god støtte, selv usb- og SD/MMC-minnekort har sine egne lesere.

En egen fjernkontroll er enkel å ta i bruk med det samme, men masse knapper og dobbeltfunksjoner krever lesning av brukerveiledning for å få fullt utbytte av alle mulighetene. Testerne likte også godt den innebygde radioen med veldig enkel innstilling av inntil 20 favorittstasjoner.

En styrke Phillips har som også gir rom for kritikk, er at bassen er svært kraftig. Spesielt siden de ikke er helt fornøyd med manglende muligheter for å finjustere bass og diskant. Utgangseffekten er på akseptable 30 watt, og den har dobbel subwoofer, noe som fint fyller et mellomstort rom. Om du velger å bruke usb eller minnekort, så må lydformatet være mp3 eller wma. Den innebygde lcd-skjermen anses å være for lyssvak.

Hele testen kan leses her.

Les om: