Drømmer om iPhone 5

Drømmer om iPhone 5

Synd det er så lenge til september...

Nettet flommer over av iPhone 5-rykter.

Helt siden det viste seg at det ikke kom en ny iPhone-modell i juni - slik det har vært for vane de siste foregående fire årene - har ryktene svirret.

Kommer det ikke en ny iPhone før 2012? Kommer det en mindre, rimelig midrange-modell? Blir neste modell en iPhone 5, med ny design - eller en iPhone 4S som har samme form som dagens iPhone 4, men med A5-prosessoren til iPad 2? Stor, utfallende 4-tommers skjerm? To LED-blitser? Kommer den i august eller i september, som en erstatning for iPod-annonseringene som vanligvis finner sted på denne tiden?

Et annet rykte tilsier at det er en helt ny design vi vil bli vitne til, med en tåreformet profil som i større grad minner om dagens slanke iPod touch. iPod touch-en kan være vesentlig tynnere enn en iPhone siden den har mye mindre teknologi i seg, og ikke minst mangler den jo radiosendere og -mottakere.

Kapasitiv hjemknapp

Men Yanko Design kan vise til en veldig spennende illustrasjon av hva som kan være et helt nytt utseende for det som antakelig er en iPhone 5. Den ser enda tynnere ut enn dagens iPhone 4, men har altså denne ryktede buede profilen bak. Mange mener at dagens iPhone 4 ikke er like god å holde i hånden som de gamle iPhone 3G og 3GS-modellene, og kanskje Apple har tatt dette til seg.

Det vi ser her er en konseptskisse laget av designer Michal Bonikowski . Designen viser en tynnere telefon, og med en bakside i aluminium som minner mer om den originale iPhone som kun ble solgt i USA. Hjemknappen er nå bare kapasitiv, og ikke en fysisk knapp. Du har kanskje sett dette på Android-telefoner.

Bare så synd at det er så lenge til september, da vi forhåpentligvis får svaret. Vi får titte på denne så lenge.

Via Yanko Design.

Les om: