Er du klar for rosa pc?

Er du klar for rosa pc?

NZXT lanserer rosa pc-kabinett rettet mot spillere.

NZXT Phantom er et stort miditårnkabinett rettet mot spillere som har en kraftig pc-konfigurasjon. Nå leveres kabinettet også i rosa – rettet mot kvinnelige spillere, og de som ellers tør å skille seg litt ut, eller som av andre årsaker gjerne ønsker seg en rosa pc...

Phantom har allerede vært på markedet en stund i sort, hvitt og rødt. Kabinettet har teknisk design som minner om mange andre kabinett på markedet i dag. Strømforsyning plassert i bunn, tilrettelagte løsninger for ryddig kabelføring, plass for flere større vifter for god ventilasjon uten høyt støynivå, hull for slanger i forbindelse med vannkjøling og av diskbrønner finner man syv 3,5"-brønner og fem 5,25"-brønner.

LES OGSÅ:

TEST: Cooler Master Silenco 550 - Kabinett for stille pc

Sammenlignet med noen av de mer feminine kabinettene vi har sett lansert tidligere, virker NZXT Phantom til ikke bare å spille på utseendet, men også tilby en moderne løsning tilrettelagt for å kunne ha en svært kraftig pc-konfigurasjon.

NZXT Phanom i andre farger koster i dag fra i overkant av tusenlappen på det norske markedet. Vi regner med den rosa varianten vil ha omtrent samme pris. NZXT leverer også vifter, Serial ATA-kabler og annet tilbehør i matchende rosafarge.

LES OGSÅ:

TEST: Fractal Design Define XL: Rimelig kabinett for de kravstore

Les om: