Ducati-minne fra Sandisk

Ducati-minne fra Sandisk

Sandisk har lansert en ny serie minneprodukter under Ducati-navnet.

Sandisk liker å skryte av sine raske minneprodukter, derfor er det kanskje ikke så rart at de nå har valgt å samarbeide med den italienske motorsykkelfabrikken.

Extreme Ducati Edition-serien vil inneholde Comapctflash-kort, SD-kort og minnepinner. De nye minnekortene skal, ifølge selskapet, være raskere enn tidligere Extreme-kort, faktisk skal de være de raskeste minnekortene selskapet noen gang har laget. Compactflash-kortene kommer i fire og åtte gigabyte, mens SD kun vil komme i fire gigabyte.

Compactflash-kortene kan overføre data i opp til 45 megabyte per sekund, mens SD-kortene takler opp til 20 megabyte per sekund.

Secure Digital-kortet er en såkalt SD-plus variant, og vil fungere med alle kameraer og andre enheter som benytter seg av SD. I tillegg er kortet utstyrt med en lite flapp som kan vippes opp, under flappen sitter en liten usb-plugg som gjør det mulig å koble minnekortet til en hvilken som helst pc eller Mac uten å bruke kortleser.

Sandisk Extreme Ducati Edition USB Flash Drive er en minnepinne med fire gigabyte lagringsplass. Minnepinnen er designet for å se ut som en bensintank og leveres med matchende spesialdesignet lenke og Sandisks RescuePRO Deluxe-program. Maksimal overføringshastighet for minnepinnen er 20 megabyte per sekund.

Les om: