Dyr og deilig: MacBook Air

Dyr og deilig: MacBook Air

TEST: MacBook Air elskes og hates. Ingen annen Mac setter følelsene i sving slik som MacBook Air. Vi har prøvd den nyeste versjonen.

Apple får pepper for at selskapet ikke vil lage «ordentlig» minibærbar og for at den nærmeste kandidaten, MacBook Air, er altfor dyr. Vi tror Apple gjør rett i å satse på MacBook Air. Men vi er enig i at den er for dyr.

LES OGSÅ: MacBook Pro - Penere, men hvor mye bedre?

Det er nå gått omtrent et år siden den første MacBook Air-modellen så dagens lys. Den bærbare maskinen vakte stor oppmerksomhet, som vanlig er når Apple lanserer en helt ny modellserie.

Apple selv kalte MacBook Air for verdens tynneste bærbare pc, noe som naturligvis førte til ramaskrik blant pc-brukere som mente at det allerede fantes bærbare Windows-maskiner som var tynnere. MacBook Air er 1,94 cm på det tykkeste og 0,4 cm på det tynneste.

Uansett millimetermåling - Apple holder fast på at den «fremdeles (er) verdens tynneste bærbare datamaskin» - er det ingen annen bærbar pc som har MacBook Airs særegne form.

Den særdeles tynne fronten, kombinert med de buete kantene, gjør at maskinen glir like lett ned i en dokumentveske som en tynn konvolutt med noen få dokumenter i.

Les om: