Ekstra grafikkort i dokkingstasjonen

Ekstra grafikkort i dokkingstasjonen

Multicom er på banen med en ny og fleksibel løsning for dem som vil ha i både pose og sekk.

Den bærbare pc-en Xishan T5100 fra Multicom får grafikkytelse som en stasjonær-pc når den dokkes, takket være et Nvidia Quadro FX880-skjermkort i dokkingstasjonen.

LES OGSÅ:

Enkel oppgradering til SSD

Spesifikasjoner

Selve pc-en er utstyrt med Intel QM57-brikkesett med Intel vPro, som støtter fjernbetjening av vedlikehold og service, samt sikkerhetsløsningen Trusted Platform Module (TPM), som er en mikrokontroller som lagrer digitale sertifikater, nøkler og passord.

Xishan T5100 fås med 15,6-tommers HD-skjerm med enten 1600 x 900 eller 1920 x 1080 punkters oppløsning, og leveres blant annet med Intel Core i5- eller i7-prosessor, 9-i-1-minnekortleser, HDMI-utgang og webkamera.

Man kan selv velge konfigurasjon av prosessor, minne og harddisk, og pc-en kan utstyres med 3G og Bluetooth, opplyser Multicom i en pressemelding.

LES OGSÅ:

Harddisker med stil

Fleksibel løsning

- Dette er en meget fleksibel maskin. I det ene øyeblikket er det en liten bærbar pc med god batteritid og høy sikkerhet, i neste øyeblikk en meget kraftig arbeidsstasjon, sier daglig leder i Multicom, Tron Atle Løvig.

I tillegg til grafikkortet fra Nvidia kan dokkingstasjonen DS100 utstyres med en 2,5-tommers harddisk, og den har One-Touch backup-knapp, 7 USB 2.0-tilkoblinger og Display Port, samt en rekke andre tilkoblinger og funksjoner.

Prisen på Xishan T5100 starter på 9 543 kroner inklusive mva., og du kan se alle spesifikasjoner og konfigurere maskin og tilbehør hos Multicom her.

LES OGSÅ:

Minibærbare med ansiktsgjenkjenning

Les om: