Ekstra strøm til iPhone 5

Ekstra strøm til iPhone 5

Nå er Mophie endelig ute med batterideksel til Apples nyeste telefon.

Klart det er fristende å gå for en iPhone 5 - lekrere iPhone-modell har vel ikke fantes. Lettere var den også, i tillegg til å ha større skjerm.

Men det er klart at det er en sammenheng mellom vekt og batterilevetid, for det er batteriene som veier. Og større skjerm og raskere prosessor krever mer kraftkapasitet.

Apple selv holder jo fast på at batterilevetiden er den samme for for forgjengeren, iPhone 4S. Dine personlige erfaringer kan variere, men mange vil nok la seg friste av muligheten til å få lengre batterilevetid.

Siden batteriene i seg selv ikke kan benyttes, er det mobile svaret enten å ha med seg en form for lademekanisme (solcelle eller liknende) eller en ekstern strømkilde.

Kraftpakke fra Mophie

Og kongen på haugen for reservestrøm har lenge vært Mophie med sine Juice Pack-pakker som er både nødbatteri og et beskyttende etui.

Vi har ventet lenge på en oppfølger som er tilpasset den nye formfaktoren som iPhone 5 representerer. Og nå er den her - treffende nok kalt Mophie Juice Pack Helium.

Helium er 13 prosent tynnere enn Air-forgjengeren. Det er LED-dioder for å sjekke batterinivået, og det er lovet opp til seks timer ekstra juice. Det kan være seks timer ekstra taletid, eller til og med inntil 30 timer musikkavspilling.

Pakken lades over en mikro-usb-port, en standard i Europa. Batterikapasiteten er på 1500 mA.

Juice Pack Helium kommer i mørk metallic og sølvfarge. Pris er fra 80 dollar for Helium og fra 30 dollar fra frakten (avhengig av metode). Inngangsbilletten er på rundt 600 kroner, med andre ord - før norske avgifter. Kommer nok i butikken her også.

Du kan lese mer om - samt kjøpe - Mophie Juice Pack Helium her. Se en promovideo nedenfor.

Les om: