Ekstrautstyr til nettbrettet og mobilen

Ekstrautstyr til nettbrettet og mobilen

Nytt tilbehør fra Samsung skal gjøre nettbrettet og mobiltelefonen enda smartere.

Nytt tilbehør fra Samsung skal gjøre nettbrettet og mobiltelefonen enda smartere.

Samsung har lansert sin «høstkolleksjon» med trådløst ekstrautstyr til sine mobiltelefoner og nettbrett. Her er noen av nyhetene:

Nettbrettbeskyttelse med tastatur: Det nye beskyttelsesfutteralet til Galaxy Tab 10.1 og Galaxy 8.9 har innebygget Bluetooth-tastatur og en støtte på baksiden som lar deg plassere nettbrettet i ulike vinkler. Tastaturet og nettbrettet skal kjenne hverandre igjen automatisk når de plasseres overfor hverandre. Mus kan kobles til trådløst eller via kabel. Prisen vil ligge på ca. 1 400 kroner.

Tastatur i full størrelse: Samsung har også lansert et hvitt tastatur i full størrelse, beregnet på Galaxy Tab 10.1 eller 8.9. Nettbrettet dokkes liggende, slik at du ser skjermen i breddeformat. Tastaturet har nordiske bokstaver, og koster ca. 600 kroner.

Trådløst «telefonrør»: Samsung HM5000 ligner til forveksling en penn, men er i praksis et trådløst Bluetooth-«telefonrør» til mobiltelefonen din. Meningen er at du skal kunne ha «pennen» i jakkelommen og bruke den når du ringer eller tar imot samtaler. Pennen festes ikke til øret som en vanlig håndfriløsning, men holdes mot øret som et lite telefonrør. Har du to telefoner kan du veksle mellom samtaler fra de to telefonene. Pris ca. 520 kroner.

Les om: