Elkjøp skal selge Dell

Elkjøp skal selge Dell

Norske kunder kan kjøpe Dell-maskiner i Elkjøp-butikker på nyåret.

Dell har inngått en europeisk avtale med DSG international, som blant annet eier Elkjøp i Norge. Avtalen betyr at norske kunder vil finne bærbare og stasjonære PCer fra Dell i Elkjøp-butikker på nyåret.

Dell-maskinene vil bli tilgjengelige i DSGIs butikker over hele Europa, fra Norge i nordvest til Hellas i sørøst. Dette er første gang norske kunder kan se systemene i butikkene før de kjøper dem, noe som lenge har vært etterlyst.

- Dell er et selskap som er tuftet på at vi skal lytte til kundene våre, og når kundene ønsker systemer i butikker, så gjør vi noe med det. Dette er en ny retning for Dell, og noe vi i Norge også er svært positive til, sier administerende direktør Michael Jacobs i Dell Norge i en pressemelding.

LES OGSÅ: Bare Dell i Oslo kommune

DSGI eier en rekke kjeder over hele Europa, blant annet PC World og Currys i Storbritannia og Elektro World and PC City i andre europeiske land. Dell har også planer om å benytte seg av DSGIs nettverk av butikker i Tsjekkia, Polen og Ungarn.

- Kunden står i sentrum for det vi gjør og vi må tilby kundene våre en uslåelig kombinasjon av valg, verdi og service. Ved å selge Dell-maskiner gjennom våre 1 300 butikker i Europa, gir vi kundene våre enda en etterspurt merkevare, sier administrerende direktør John Browett i DSGI.

Les om:

Komponenter