EMC inngår lagringssamarbeid med Telecomputing

EMC inngår lagringssamarbeid med Telecomputing

EMC er valgt til å levere Telecomputings nye lagringsplattform. Rammeavtalen løper over tre år, med opsjon for ytterligere fire år.

Telecomputing har valgt EMC som leverandør av lagringsnettverk (SAN) til sin nye datasentral. EMC leverer løsningen, mens Fujitsu Siemens Computers (FSC) står som handelspartner.

- Vi har vokst mye over de siste årene. Med en økende kundemasse og med nye og krevende kunder har vi sett behov for en ny lagringsplattform. EMC/FSC ble valgt etter en grundig gjennomgang av potensielle tilbydere. Vi er svært glade for å lande på en CLARiiON-løsning, sier Hans Vigstad, prosjektleder i TeleComputing, i en pressemelding.

Fremtidig skalering

Telecomputing har valgt å benytte CLARiiON CX3-80 SAN til sin nye datasentral. I tillegg står EMC for leveranse av SAN-svitsjer, basert på produkter fra Cisco. Produktene i løsningen er satt sammen for å oppnå en mest mulig kostnadseffektiv drift, samt stor grad av fleksibilitet i fremtidig skalering. Det er også etablert en egen serviceavtale som innebærer flere preventive aktiviteter med tanke på vedlikehold av løsningen.

- Vi er svært glade for å bli valgt som leverandør når Norges ledende IT on demand-selskap etablerer sitt nye datasenter. Telecomputings voksende kundemasse setter helt nye krav til plattformen og vi er svært stolte over å levere enn løsning som tilfredsstiller de strengeste krav for ytelse og sikkerhet. EMC ønsker å være en leverandør som til enhver tid tilbyr de beste og sikreste løsningene på markedet - til en konkurransedyktig pris. At vi vinner denne kontrakten i konkurranse med flere av våre hardeste konkurrenter viser at vi er der vi ønsker å være, sier Per Yngland, administrerende direktør i EMC Norge.

Som merkantilpartner har EMC valgt Fujitsu Siemens Computers. FSC vil stå ansvarlig for å følge opp rammeavtalen som er satt til å gjelde i tre år, men opsjon for ytterligere to + to år.

LES OGSÅ: 1,8 petabyte lagring