En penere og renere Google Leser-opplevelse

En penere og renere Google Leser-opplevelse

BRUKERTIPS: Ikke bare gjør dette lille Chrome-tillegget Google Leser penere og renere, men det gjør tjenesten nærmest brukelig igjen.

Google Leser er en av de mest populære RSS-applikasjonene på markedet. Det er ganske imponerende med tanke på at Google Leser i bunn og grunn er en nettapplikasjon.

I løpet av de siste årene har Google oppdatert tjenesten med stadig nye funksjoner. Noen av oppdateringene har gjort tjenesten bedre, mens andre har gjort tjenesten mindre oversiktelig. Den største innvendingen som enkelte (deriblant undertegnende) har mot Google Reader, er at det er for mye fokus på deling. Dette delingsmaset har ofte en tendens til å komme i veien for den bladliknende opplevelsen som RSS-nyheter ofte gir.

Hvis du er en ivrig Google Chrome og Leser-bruker og samtidig kjenner deg igjen i beskrivelsen ovenfor, vil du helt sikkert sette pris på nettleserutvidelsen Reeder for Chrome. Denne utvidelsen sørger å gi tjenesten noe den har manglet på en god stund: en pen og renere design.

For å installere utvidelsen besøk følgende adresse: reederforchrome.tumblr.com og trykk på lenken som heter «Download» for å laste ned utvidelsen. Etter at utvidelsen er ferdig nedlastet, vil Chrome automatisk forsøke å installere den som et tillegg. Når du får forespørsel om du ønsker å installere dette tillegget, trykk på Installer-knappen.

Etter at tillegget er installert, gi Google Reader et besøk og opplev forskjellen (se skjermbilde øverst i artikkelen).