Enda bedre Airfoil

Enda bedre Airfoil

Airfoil 4 gjør det enda enklere å streame musikk fra Mac-en til stereoanlegget.

AirFoil er et utrolig nyttig program som gjør det mulig å sende hva som helst av lyd fra Mac-en til en AirPort Express- eller Apple TV-enhet - uten å måtte bruke iTunes eller andre Apple-produkter.

Jeg har for eksempel en AirPort Express-basestasjon koblet til stereoanlegget, og med Airfoil kan jeg enkelt spille av musikk fra Wimp og Spotify, både på Mac-en og Windows-pc-en.

Les mer:

Spotify-musikk med AirPort Express

Versjon 4

Du kan også sende lyd til en iPhone, iPad eller andre datamaskiner med Airfoil. Kjekt om du for eksempel vil spille musikk til en AirPort Express i ett rom, og en Mac eller iPad i et annet rom. Eller bare fra en maskin til en annen.

Nå er programmet lansert i ny versjon, med blant annet et oppdatert grensesnitt, bedre lydtilkoblinger og nye funksjoner i tilleggsprogrammene Airfoil Speakers og Airfoil Video Player.

Youtube-lyd

Airfoil Speakers er programmet som kan sende lyd fra en Mac til en annen. Med versjon 4 er det nå mulig å styre Airfoil Speakers fra avstand, det vil si kontrollere lyden rett fra den mottakende maskinen uten å røre maskinen som sender lyden. Dessuten kan Airfoil Speakers nå vise metadata ved avspilling som sporinformasjon og albumcover, noe som gjør fjernstyringen enda bedre.

Airfoil Video Player brukes for å se filmer og dvd-er lokalt på datamaskinen, mens lyden streames via tilkoblede høyttalere. Nå har programmet også fått støtte for avspilling av såkalt "web video", det vil si Youtube, Netflix, Hulu og mer. Videospilleren har også fått et nytt og enklere grensesnitt.

I tillegg har Airfoil 4 støtte for kommende AirPlay-kompatible høyttalere, og forbedrede funksjoner for å ta opp lyd fra programmer og systemet øvrig.

Airfoil 4 er tilgjengelig i en gratis prøveversjon for brukere med Mac OS X 10.6 eller senere. En enkeltlisens for nye brukere koster 25 dollar, mens oppgradering av eldre versjoner av Airfoil koster 10 dollar via Rogue Amoebas nettbutikk.

Les mer her.

Les om:

Komponenter