Endelig hvit iPhone 4?

Endelig hvit iPhone 4?

Kan være i butikkene om noen uker.

Til tross for at det er sju måneder siden iPhone 4 ble lansert, glimrer den hvite modellen fortsatt med sitt fravær.

Apple har måttet forsinke lanseringen flere ganger på grunn av problemer med å få riktig hvitfarge på dekselet. Steve Wozniak sa nylig at den opprinnelige hvitfargen fikk det til å se ut som det var plassert cellofan fremfor kameralinsen når man tok bilder.

Nå er det imidlertid flere ting som tyder på at den hvite modellen snart er å finne i butikkhyllene. AppleInsider skrev nylig at fargeproblemene skal være fikset, og når Engadget nå rapporterer at den hvite modellen er å finne i systemene til flere amerikanske Apple-forhandlere, er det trolig ikke lenge før den kommer i salg.

Apple har selv sagt at den hvite modellen kommer i løpet av våren, men da modellen nylig ble fjernet fra selskapets nettbutikk, var det mange som trodde den var skrinlagt en gang for alle. Hvor mange som faktisk sitter og venter på en hvit iPhone 4, er en annen sak...

Femtegenerasjons iPhone er ventet i juni. Ifølge 9to5Mac ser det ut til at WWDC, den årlige Apple-utviklerkonferansen hvor selskapet pleier å avsløre nye iPhone-er, kommer til å bli avholdt fra 5. til 9. juni.

Les om: