EndNote i ny versjon

EndNote i ny versjon

Forskere, researchere og studenter vil sette pris på en oppdatert versjon av EndNote.

Mac-er er mye gøy, men brukes også til alvorlig og seriøst arbeid. Som for eksempel til akademisk forskningsarbeid. Uunnværlig for forskningspublikasjoner.

Fagforfattere, forskere, researchere, studenter og bibliotekarer kjenner kanskje allerede til EndNote - et program for søking på forskningsdatabaser. Og som også tar seg av organisering av referanser, bilder, sitater og noter.

Pages '09

EndNote knytter seg opp mot den tekstbehandleren man foretrekker, og på Mac-platformen støttes både Apples eget Pages '09 (del av iLife '09-pakken), Microsoft Word 2004-2008 samt gratis-skriveprogrammet OpenOffice Writer 3.

EndNote X3 har en rekke forbedringer, blant annet inkluderer nye EndNote X3 en online-komponent for samarbeid over nettet. Du kan lese mer om EndNote X3 her. Nedenfor er det en video som omtaler hva som er nytt.

Systemkrav

En full-lisens koster cirka 300 dollar (omlag 1700 kroner). EndNote X3 krever minimum OS X 10.5.6 på en PowerPC eller Intel-prosessor med minstehastighet på 450 megahertz, 180 megabyte ledig diskplass, og minst 256 megabyte ledig minne.