Enkelt og pent fra Lian Li

Enkelt og pent fra Lian Li

Lian Li lanserer fire nye kabinetter i god gammel stil, med rent, stramt og pent design.

Lian Li er kjent for å lage enkle, men gode pc-kabinetter. Helt siden starten har selskapet satset på stramt og enkelt design, kombinert med gjennomtenkte løsninger. Nå lanserer de fire nye aluminiumskabinetter, hvorav det ene er spesielt tilpasset vannkjølingsløsninger.

LES OGSÅ: Rimelig og slitrent fra Lian Li

Felles for de fire nye modellene er at de aller er laget i aluminium og lakkert i sort. Bruken av aluminium i pc-kabinetter har flere fordeler, de viktigste er lavere vekt og bedre termiske egenskaper.

De fire nye kabinettene har alle sine forskjellige bruksområder. Først ut er PC-B25B, som blant annet er utstyrt med ekstra lyddemping, både med matter i selve kabinettet og med gummiforinger for harddiskfestene. Kabinettet er i tillegg godt egnet for bruke med vannkjølingssystemer, med utganger for vannslanger og annet tilbehør.

Lian Li PC-B25B, klargjort for vannkjøling og annen moro.

En løsning for stue-pc er også med på laget. PC-C32 kan i tillegg til å brukes som stue-pc, monteres i serverkabinett, og er utstyrt med justerbare viftefester på skinner. Dette kabinettet kommer også i sølv, i tillegg til sort.

Den minst spennende modellen denne gangen, i alle fall rent funksjonalitetsmessig, er PC-A09. Dette kabinettet fremstår som relativt generisk, med tre 3,5-toimmers plasser, og kun plass til to 120 millimeter vifter.

Sistemann ut er en litt mer spesiell sak. PC-V350 er kubeformet, og skiller seg dermed fra de tre andre modellene. Det er plass til to 120 millimeter vifter og en 80 millimeter vifte.

De fire kabinettene vil være klare for salg i løpet av høsten. Noen priser har så langt ikke blitt offentliggjort.

LES OGSÅ: Kjølig kabinett fra Antec

Les om: