Evernote med apper for korttidshukommelsen

Evernote med apper for korttidshukommelsen

Vil at du skal huske både mat og mennesker.

Sliter du med å huske navn og ansikter - eller hva du har spist? Da har Evernote to apps for deg som hjelper med nettopp det - gratis!

Husker du Anna? Eh.... Du vet hun blonde.... Hmmm... Du møtte henne da vi spiste Coq au Vin hos Mads og Marit? ... Og hva slags type sushi er Unagi igjen, og hvordan ser den ut?

Hvis du har problemer med å koble navn til ansikter eller for den saks skyld matretter, kan Evernotes utlagte hjerne hjelpe deg.

Notater i skyen

Evernote er allerede tilstede både på Mac-en og også på iOS (og en haug andre plattformer) med en applikasjon som lar deg ta notater og bilder samt synkronisere disse mellom enhetene.

Både nettsider og annen tekst kan raskt og enkelt legges til ditt personlige Evernote-bibliotek, og raskt søkes og kalles opp senere. Evernote finnes både i gratisversjon og som betalingstjeneste.

Din egen database

Nå er Evernote altså ute med to nye apper spesielt tilpasset personkontakter og matretter - eller steder, eller hva man enn måtte ønske å koble disse emnene opp mot. Ta bilder, legg til tekstinfo og vips så har du din egen lille database over ting du har en tendens til ellers å glemme.

Evernote Hello og Evernote Food er begge gratis, og integreres mot din ordinære Evernote-konto.

Du kan lese mer om Evernote Hello og Evernote Food her og her - og de kan lastes ned fra iTunes App Store her og her . Se promovideoer for appene nedenfor.

Les om:

Komponenter