Facebook 3.0 for iPhone er lansert

Facebook 3.0 for iPhone er lansert

Etter denne oppdateringen begyner Facebook-applikasjonen for iPhone å bli ganske så bra.

Den tredje utgaven av Facebook for iPhone er her - og nå begynner det å nærme seg noe. Etter ønske fra mange brukere er det utviklet bedre støtte for nyhetsstrømmer, med egne direktelinker til kommentarer. Man kan svare direkte på arrangementer (RSVP), og man kan også "Like" en post.

Forbedringer

Bilder kan skapes og opplastes til album og man kan skrive og redigere notater. Dessuten kan hjem-skjermen tilrettelegges. Foto-visningen er forbedret med zoom, og det skal også være gjort forbedringer på meldingssystemet for oppdateringer og endringer (notifikasjoner). Samt mange andre små forbedringer.

Push

Mange har ønske seg Push-notifikasjoner, men dette er foreløpig ikke implementert. Det ryktes imidlertid at dette er høyest oppe på listen over prioriteringer for utviklerene, og at denne funksjonaliteten vil komme som en del av den neste oppdateringen med release-nummer v3.1. Med tanke på at dette er et mindre inkrement, så er det lov å håpe på at det ikke er så fryktelig lenge til. Når det er sagt så vet man jo aldri hvor lang tid Apple trenger på å få ting "ut døren" i deres godkjennings-prosess for App Store.

Facebook 3.0 for iPhone er gratis, og kan lastes ned via iTunes her.

Les om:

Komponenter