Fallen Earth kommer til Mac

Fallen Earth kommer til Mac

SPILL: Beta av MMORPG-spillet er allerede klar for nedlasting.

Det blir bare bedre og bedre for Mac-spillelskere. Utvikler Icarus Studios annonserte nylig at deres MMORPG-spill Fallen Earth og xScape spillplatform kommer for Mac. Dette betyr at Mac-gamere får tilgang til de samme serverene som PC-spillere. Betaversjonen er allerede klar for nedlasting.

Lille iPhone-hjelper

I tillegg til en Mac-versjon får vi følge av en iPhone-klient for Fallen Earth. Applikasjonen er mer et supplement, med kartvisning og karakteroversikt. Egne spillkompendier for iPhone er en slags trend som også andre følger.

Icarus Studios har utviklet Mac-versjonen på bakgrunn av en WINE-implementering. Wine er et åpen kildekode-prosjekt som lar Mac- og Unix-brukere kjøre Windows-kode på deres respektive plattformer.

«Wine Is Not an Emulator»

Wine er ikke en emulator, slik at det oppnås gode hastigheter under kjøringen av programmene. Samtidig skal det sies at Wine-innpakninger ikke er applikasjoner som er optimalisert for en plattform. Valve, som nylig annonserte spillene Half-Life 2 og Portal for Mac, har gått den sistnevnte veien for å få maskimalt ut av maskinene.

Les også: Half Life og Portal til Mac i april

Men det er ingen grunn til å henge med hodene av den grunn. MMORPG-spill er den typen spill som mest vanlig har blitt portet over til Mac, og med gode resultater. Og med en relativt ny Intel-Mac bør du ha nok hestekrefter under panseret til å få en fullgod opplevelse.

B for beta

Når Icarus Studios nå legger ut en åpen beta så er det selvfølgelig fordi man både ønsker å tiltrekke seg spillere fra Mac-verdenen, men også fordi man ønsker å teste implementeringen. Det er det en beta-fase dreier seg om.

Med andre ord er programvaren ikke helt ferdig enda, slik at man må regne med at ikke alt er 100 prosent på plass. Samtidig har man anledningen til å hjelpe til med å forbedre spillet.

For å spille Fallen Earth for Mac så trenger du en spillkonto fra Icarus Studios. Om du er ny i denne verdenen så kan du gå for en 10 dagers gratis prøvetid.

Dedikert grafikk

Systemkrav for Mac er OS X 10.5 eller senere samt en Intel-basert maskin, og fortrinnsvis med dedikert grafikkort. Du kan lese mer om Fallen Earth samt laste ned beta-programvaren her. Se trailer under.

Les om:

Komponenter