Fancy kortlesere fra SanDisk

Fancy kortlesere fra SanDisk

SanDisk er på banen med to stilige kortlesere - ypperlig Mac-tilbehør.

Med en Apple Mac på bordet har du definitivt brandet deg som en design-bevisst person. Men hva med tilbehøret? Her er to nye kort-lesere som ikke forstyrrer Zen-balansen.

En ting er den kule maskinvaren som Apple lager. Men så var det de eksterne enhetene, da. Neil Poultons eksterne sorte, blanke harddisk for LaCie er et eksempel på at også slike produkter kan være stilige i seg selv. Med sin 2001-faktor ser den definitivt ut som om den kommer fra en annen verden.

Men når vi snakker om kortlesere, har pipen ofte en helt annen låt.

Er vi for jålete? Heldigvis har SanDisk to nye produkter klare for oss, så da slipper vi å ta stilling til det ubehagelige spørsmålet.

For det vi snakker om er jo en dings for å få bilder, media og egentlig alle slags filer enten ut av et kamera eller en mobil; men for den saks skyld også inn i en tilsvarende enhet.

To nye fra SanDisk

SanDisk har løst dette på en forbilledlig måte med to forskjellige modeller: SanDisk ImageMate® All-in-One USB 2.0 Reader og SanDisk ImageMate® Multi-Card USB 2.0 Reader.

Hovedforskjellen mellom de er antall plasser til ulike typer minne-kort. Enhetene er basert på USB 2.0, og skal yte opp mot 30-34 MB/sek. Begge er selvfølgelig sertifisert for bruk mot OS X.

Minstemann koster 125 kroner (18 dollar), mens den største koster cirka 190 kroner (27 dollar).

Lillebror har støtte for minnekort av formatene SD, SDHC, MMC, MMC+, MMC mobile, RS-MMC, RS-MMC DV, Memory Stick, xD, xD M, xD M+, xD H.

Storebror støtter kort av typen SD, SDHC, miniSD, miniSDHC, MMC, MMC+, MMC mobile, RS-MMC, RS-MMC DV, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Pro HG Duo, xD, xD M, xD M+, xD H og CF. Wow.

Begge enhetene er i sort pianolakk (eller ihvertfall den sorte plastens svar på dette) med en funky tre-benet fot i sølv. Det skal være mulig å ta av foten, som er festet med en magnet.

Du kan lese mer om leserene her og her.

Les om:

Komponenter