Fantastisk DJ-app for iPad

Fantastisk DJ-app for iPad

Vinylens dager er definitivt talte. Den definitive DJ-programvaren Traktor DJ kommer til iPad.

Har du sett en DJ gjøre jobben sin fra en Mac, er sannsynligheten stor for at programvaren som ble benyttet var Traktor DJ. Nå kommer iOS-versjonen for iPad.

Så om du har skjøvet det foran deg å finne det ultimate DJ-navnet, gjelder det raska på, for programvaren er så absolutt ingen unnskyldning lengre. Hva tror dere om M.C. World, forresten?

Noen vil selvfølgelig alltids ha vinyl-nostalgien hengende over seg, og kanskje lyden er bedre under de rette forutsetninger. Og kanskje det er noe med å ta på voksen i en skive.

"Touch me"

Men med Traktor DJ for iPad så utnyttes berøringskontrollen fullt ut, og det er utrolig imponerende å se hva som er mulig å få til. Beat-synkronisering (for mange en utfordring) gjøres enkelt på bakgrunn av en digital analyse. Det samme gjelder for toneart.

I tillegg er det plenty med loop-muligheter, EQ med hi- og lo-filter, samt effekter som kan legges på både A- og B-sporet. Lydsporene kommer fra iTunes-biblioteket ditt. Så her kommer virkelig 128 GB-iPaden til sin fulle rett.

Og hva koster så herligheten? Usle 140 kroner. Med all den kraften du finner i denne appen, er dette et røverkjøp. Så da kan helgen begynne!

Les mer om Traktor DJ for iPad her - der finner du også flere demovideoer samt innføringer. Sjekk ut en video med DJ Richie Hawtin nedenfor.

Du kan laste ned Traktor DJ fra iTunes App Store her . Krever en iPad med iOS 6.0 eller senere.

Komponenter