Farge-iPhone bekreftet?

Farge-iPhone bekreftet?

Detaljer lekket fra rapport om arbeidsmiljø.

Det er virkelig på tide med nye iPhone-modeller!

Tidligere har den årlige lanseringen av ny modell foregått i forkant av sommeren, mens det iår tilsynelatende drøyer ut til sensommer og muligens høst. I mellomtiden lanserer konkurrentene nye modeller med bedre kamera og større skjerm.

I utgangspunktet forventer man seg kun en mindre oppdatering med det samme designet under tilnavnet iPhone 5S - tilsvarende foregående praksis. Så hva er det som trekker ut? Kan det være noe i ryktene om en ny, rimelig iPhone-modell som skal lanseres samtidig?

Nå viser det seg at en arbeidsmiljørapport gjort hos Pegatron - nok en kinesisk elektronikk-produsent, og samtidig stor-konkurrent til Apple-produsent Foxconn - muligens kan ha avslørt det hele. Rapporten er laget av en arbeidervelferds-organisasjon som kom på innsiden av et produksjonsanlegg.

I rapporten omtales produksjon både av eksisterende iPhone-modeller, men også en ny, rimeligere modell med plast-bakdeksel i farger. I seg selv ikke noe nytt for Apple - iPhone 3-serien kom med rygg i sort eller hvit polykarbonat. Nytt med årets folke-modell skal være et vell av farger , ikke ulikt iPod-serien.

Og ryktene vil også ha det til at den nye varianten, som antakelig vil bli solgt side om side med en revidert iPhone 5, vil bli kalt iPhone 5C. C kan stå for Color (og mye annet).

Du kan selv lese rapporten her (PDF). Via 9to5Mac

Les om:

Komponenter