Fargerike og flotte filt-futteraler

Fargerike og flotte filt-futteraler

Ta vare på din MacBook og iPad med beskyttende omslag.

Er du som oss så er kanskje din Apple-bærbar eller iPad noe av det kjæreste du eier.

Da fortjener de også å bli tatt godt vare på.

Australske B&M har en hel linje med fargerike beskyttende omslag for MacBook-modeller i alle størrelser. Dette gjelder både MacBook, MacBook Pro og MacBook Air-modellene. I tillegg tilbyr de disse også for iPad.

Mappene er superenkle i formen, og minner mest om en konvolutt. Ikke ulikt måten Apple introduserte MacBook Air på, forøvrig. Materialet er tysk 3-millimeters tykk kvalitet-filt, et rent naturprodukt som også kan resirkuleres.

Mappene er stramme nok i formen til å holde på maskinene, og for MacBook-modellene er det en egen flipp for å lukke «konvolutten» igjen. MacBook Air-modellen har ikke dette behovet.

Priser begynner på 90 australske dollar, noe som tilsvarer omtrentlige 560 norske kroner. I tillegg kommer frakt og norske avgifter.

Nettbutikken åpner ikke for forsendelse utenfor Australia og New Zealand, men ta kontakt direkte per epost så order de også forsendelse til Norge.

Vær oppmerksom på at filt-omslag til de største 17" MacBook Pro-modellene lages kun på bestilling, noe som etter egne oppgifter tilsvarer en ukes produksjonstid.

Du kan lese mer om - samt se alle de flotte fargene - B&M MacBook-omslagene her .

Les om: