Feminin pc-veske

Feminin pc-veske

TEST: Ikke alle synes en tradisjonell pc-veske eller ryggsekk er det som passer best på skoleveien.

Merkenavnene Wenger forbinder man med normalt med lommekniver, både under Victorinox- og Wenger-navnet. Freecom på sin side forbinder vi med lagringsprodukter. I samarbeid med Freecom har Wenger lansert en serie av sekker og bagger for bærbare pc-er. Med modellen «Rhea» har de laget en relativt feminin og utradisjonell variant .

Det er flere produsenter som har satser pc-vesker rettet mot kvinner. I en del av tilfellene har kanskje en del syntes designet har vært vel hipt, mens en faktor gjerne også har vært høye priser. Nå trenger vel ikke prisen være for betydningsfull når kvinner skal kjøpe vesker, men med en pris på cirka 600 kroner er Rhea overkommelig på et studentbudsjett.

Rent designmessig er Rhea utvendig relativt konservativ utvendig, men mer friskt i fargene innvendig. Vi liker den, og for undertegnedes del ble den satt i praktisk bruk av den bedre halvdel for evalueringen.

Her passet MacBook Pro med 15,4-tommers bredformatsskjerm uten problemer, så vesken er ikke bare for de mest kompakte maskinene. Det er i tillegg plass for å få med seg en bok eller to, samt papirer. For flere større bøker blir nok imidlertid vesken for liten.

LES OGSSÅ BLOGGEN: Det kvinner ikke vil ha

Kvalitetsinntrykket er også her bra, og vi hadde egentlig ikke vært overrasket om prisen hadde vært høyere enn 600 kroner. Vesken leveres med livstidsgaranti.

Forhandlere og markedspris finner du her. Mer informasjon finner du på www.freecom.com

LES OGSÅ: Rimelig pc-sekk til skolestart