Fiks den nye albumliste-visningstypen

Fiks den nye albumliste-visningstypen

BRUKERTIPS: Apple iTunes 10.

Med iTunes 10 har Apple nok en gang endret programmets standardvisningstype. Denne gangen heter den predefinerte visningstypen albumlistevisning.

Problemet med denne er at dersom det er færre enn fem sanger som hører sammen under samme plate, får du ikke sett albumbildet. Det er litt irriterende, ettersom det fører til at enkeltsanger man har kjøpt blir fragmenterte. Heldigvis finnes det en måte å fikse opp i denne visningen på.

Trykk på Vis fra menylinjen, og deretter på Vis alltid bilde. Nå vil albumbilde vises, uavhengig av antall sanger som måtte være gruppert sammen.

Bonustips

Trykk på Vis eller skjul objektbilde og videovisnings-knappen. Det er den borterste av knappene som befinner seg på knapperaden nederst til venstre i iTunes 10. Da skal du nemlig kunne se albumbildet til sanger du måtte ha i samlingen din.

Dobbeltklikker du på albumbildet, vil albumbildet åpnes i et eget flytende vindu. Holder du markøren over bilde vil du kunne se knapper for avspilling nederst i dette vinduet (se skjermbilde). Minimer iTunes og nyt.

Komponenter