Finn din BMW med iPhone

Finn din BMW med iPhone

Overtar når GPS slutter å virke i garasjehuset.

Med GPS i bilen finner du alltid frem. Så hvorfor ikke la GPS-en finne bilen?

Problemet er alment kjent og forsøksvis løst med diverse Augmented Reality-programmer for iPhone og iPad. Der GPS-en virker utmerket under åpen himmel, er du helt fortapt innendørs.

LES OGSÅ:

Navigon for iPhone oppdatert

I store, fler-etasjes garasjeanlegg kan det dessuten være fort å glemme hvor du har parkert. Det være seg i et stort kjøpesenter, i en kongresshall, en flyplass, på et cruise-skip eller i en stor parkeringskjeller. Hvor er dét du leter etter - for eksempel bilen?

Nytenkning hos BMW

BMW har tidligere vist vilje til nytenkning når det gjelder implementering av teknologi i bilene sine, og spesielt med produkter fra Apple. BMW var tidlig på plass med en god iPod-dock med styringssystem rett fra fabrikk.

Mikro-navigasjon

Og nå annonserer BMW at de også vil hjelpe deg med innendørs micro-navigasjon under navnet Pathfinder.

LES OGSÅ:

Varsler om 26 000 fotobokser

Tanken er at bilens innebygde navigasjonssystem spiller ballen over til din iPhone når du har kommet inn i et område uten dekning innendørs. Kart over slike områder skal kunne lastes ned på forhånd - eller også på stedet over WiFi eller 3G.

LES OGSÅ:

TEST: Båtførerprøven på iPhone

Det blir spennende hvordan dette virker når teknologien når sitt modningspunkt - det er jo alltids litt flaut å spørre om veien (spesielt til sin egen bil)...

Via BMW