Finn jobb på iPhone

Finn jobb på iPhone

Adecco lanserer ny applikasjon på iPhone. Et kart viser deg hvor det finnes jobber i nærheten.

Bemanningsselskapet Adecco har lansert applikasjonen Job Finder på iPhone, som gir deg oversikt over ledige stillinger på en helt ny måte.

– Ledige stillinger dukker opp som figurer på et kart, og ved å klikke på dem får du alle viktige opplysninger om den ledige jobben, sier konsernsjef Anders Øwre-Johnsen i en pressemelding.

Ifølge Adecco er iPhone-applikasjonen utviklet spesielt med tanke på unge arbeidssøkere.

– Generasjonen som har vokst opp med dataspill og internett stiller helt andre krav enn arbeidssøkere tradisjonelt har gjort. De er teknologivante og vil at ting skal skje fort, sier Adecco-sjefen.

Bruker GPS

Stillingsbasen oppdateres hver gang det legges ut en ny stilling. Med noen tastetrykk på mobilen får du opp akkurat de stillingene som passer for deg. Du kan enkelt avgrense søket slik at du bare får opp ledige jobber i den bransjen du ønsker. Applikasjonen bruker også GPS.

– Med din egen adresse som utgangpunkt kan du velge hvor langt du er villig til å reise til jobb. Du kan stå i en handlegate og peile deg inn på jobber i nærheten, eller du kan sjekke jobber et helt annet sted i landet, sier Øwre-Johnsen.

I Job Finder finner du også tips om jobbintervju og utforming av søknader og CV. Applikasjonen er gratis og kan lastes ned fra App Store her.

Les om: